Προγράμματα GEO|ADS

GEO|ADS Basic. Στοχευμένη, τοπική διαφήμιση για όλους!

Το GEO|ADS Basic είναι το βασικό πρόγραμμα που σας προσφέρει την δυνατότητα στοχευμένης, τοπικής διαφήμισης με βασική μονάδα ακτίνας 1.5χλμ. To πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με ένα μοναδικό σημείο παρουσίας και σχετικά μικρό προϋπολογισμό διαφήμισης. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα flyer, τα φυλλάδια, τα μενού, τα προσπέκτους, τις αφίσες, τις διαφημίσεις σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά και άλλα ακριβότερα, παραδοσιακά μέσα που συχνά καταλήγουν στον κάδο των απορριμάτων ενώ στερούνται της στόχευσης που προσφέρει η πλατφόρμα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα επιχειρήσεων που ενδέχεται να επωφεληθούν από το Βασικό πρόγραμμα είναι τα εστιατόρια, οι οικογενειακές επιχειρήσεις, τα καταστήματα λιανικής, πώλησης παιχνιδιών, βιβλίων, ρούχων τα video club, καθώς και όλα τα καταστήματα πώλησης λιανικής στη τοπική αγορά.

Προσιτή, Προηγμένη Διαφήμιση.

Γεωγραφική Στόχευση

Οι διαφημίσεις GEO|ADS Basic εμφανίζονται εκεί ακριβώς που εσείς επιλέξετε: στη γεωγραφική περιοχή που δραστηριοποιείστε. Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, την προηγμένη θεματική στόχευση GEO|ADS και ακτίνα 1.5χλμ, είστε βέβαιοι πως η επένδυσή σας βρίσκει τον στόχο της.

Σχεδιασμός και Διάδραση.

Δωρεάν σχεδιασμός δημιουργικού!

Εφ'όσον το επιθυμείτε, η σχεδίαση του σχετικού δημιουργικού πραγματοποιείται από εμάς εντελώς δωρεάν! Το GEO|ADS Basic παρέχει όλες τις επιλογές διάδρασης που προσφέρουν τα πιο ακριβά προγράμματα GEO|ADS: ο χρήστης ακουμπώντας μια διαφήμισή, μπορεί να κατευθυνθεί σε ιστοσελίδες, να εμφανίσει κάποιο σημείο στον χάρτη ή να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, SMS ή email.

Εξαιρετικά Analytics.

Στατιστικά και Απόδοση

Το πρόγραμμα GEO|ADS Basic συνοδεύεται από το βασικό πακέτο analytics, το οποίο σας περιέχει συγκεντρωτικές πληροφορίες για την απόδοση όλων των GEO|ADS Basic που έχετε αγοράσει, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων και των 'κλικ' των διαφημίσεων. Για εσάς που επιθυμείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για την απόδοση των διαφημίσεών σας, σας προτείνουμε το πρόγραμμα GEO|ADS Premium

GEO|ADS Premium. Τοπική Διαφήμιση Υψηλών Απαιτήσεων.

Το GEO|ADS Premium είναι το υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα που προσφέρει γεω-γνωστικές τοπικές διαφημίσεις με ακτίνα 1.5χλμ έκαστη --- όπως ακριβώς και στη περίπτωση του GEO|ADS Basic, ενώ διατίθεται σε μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία χρέωση. Το πρόγραμμα επεκτείνει την προσφορά του GEO|ADS Basic με πληρέστερη στατιστική ανάλυση της απόδοσης της διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένης της οπτικής αναπαράστασης των εμφανίσεων, κλικ και πωλήσεων σε χάρτη (όταν αυτή η μέτρηση υποστηρίζεται· απαιτείται υποστήριξη από το λογισμικό πώλησης και πιθανόν η διεπαφή να συνεπάγεται επιπλέον χρέωση).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία παρουσίας ή τμήμα μάρκετινγκ που επιθυμεί να αποσπάσει πληροφορίες για τη χρήση και εμφάνιση των διαφημίσεων σε διάφορες περιοχές. Τα πλούσια analytics του προγράμματος παρέχουν μια μοναδική ματιά στη διαδραστικότητα διαφημίσεων-χρήστη που ενδέχεται να αποκαλύψει τάσεις και αγοραστικές συνήθειες σε μια πόλη ή ευρύτερη περιοχή όπου έχουν αγοραστεί διαφημίσεις.

Εξελιγμένη Στόχευση.

Γεωγραφική Στόχευση

Οι διαφημίσεις GEO|ADS Premium εμφανίζονται τοπικά, δηλαδή σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Μια διαφήμιση GEO|ADS Premium αποτελείται από έναν κύκλο ακτίνας 1.5χλμ (επιφάνεια 7 τετραγωνικά χιλιόμετρα). Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί εξελιγμένους αλγόριθμους στόχευσης που λαμβάνουν υπόψη τους τόσο τη θεματικό πλαίσιο της διαφήμισης, όσο και χωροχρονικές παραμέτρους. Μπορείτε να είστε βέβαιοι πως στοχεύετε τόσο τη γεωγραφική περιοχή όσο και τους πλέον ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες σας!

Σχεδιασμός και Διάδραση.

Δωρεάν σχεδιασμός δημιουργικού!

Οι διαφημίσεις GEO|ADS σχεδιάζονται από εμάς, εάν το επιθυμείτε, εντελώς δωρεάν! Το GEO|ADS Premium παρέχει πολλές επιλογές διάδρασης: ο χρήστης ακουμπώντας μια διαφήμισή, μπορεί να κατευθυνθεί σε ιστοσελίδες, να εμφανίσει κάποιο σημείο στον χάρτη ή να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, SMS ή email. Υποστηρίζεται επίσης η δυνατότητα δυναμικών banner, π.χ. με ειδικούς κωδικους προσφορών, κάνοντας το GEO|ADS Premium κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή banner διαφήμιση!

Εξελιγμένα Γεωγραφικά Analytics.

Στατιστικά και Απόδοση

Εμπλουτίζοντας τα στατιστικά του προγράμματος GEO|ADS Basic, εδώ θα βρείτε πλουσιότερη πληροφορία όπως την ανάλυση της απόδοσης ανά διαφημιστική μονάδα, την γεωγραφική οπτική αναπαράσταση των μετρικών απόδοσης της διαφήμισης (impressions, clicks και CTR) σε μορφή .kmz (αναγνώσιμη μέσω του δωρεάν προγράμματος Google Earth).

GEO|ADS Exclusive: Global. Καθολική Κάλυψη και Στρατηγική Έρευνα.

Το GEO|ADS Exclusive: Global είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε εκείνες τις εταιρίες που επιθυμούν καθολική κάλυψη, ανεξαρτήτως γεωγραφικής θέσης, ενώ παράλληλα θέλουν να επωφεληθούν από τα προηγμένα analytics της πλατφόρμας. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε εταιρίες με πολύ μεγάλη παρουσία στην αγορά, με πολλαπλά σημεία παρουσίας ή υπηρεσίες που δεν περιορίζονται γεωγραφικά και που επιθυμούν την μεγαλύτερη δυνατή προβολή.

Ειδοποιός διαφορά του προγράμματος είναι η εμφάνιση των διαφημίσεων ανεξαρτήτως θέσης, που σε συνδυασμό με τα γεωγραφικά analytics το καθιστούν, πέρα από καινοτόμο μέσο προβολής, ένα πρώτης τάξεως εργαλείο έρευνας αγοράς: οι πελάτες του προγράμματος έχοντας στην διάθεσή τους τα πλήρη analytics του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών analytics, μπορούν να εκτιμήσουν όχι μόνον το ενδιαφέρον της αγοράς για κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, αλλά και τον τόπο και χρόνο στον οποίο οι αποδέκτες της διαφήμισης έδειξαν ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα GEO|ADS Exclusive Global έχει αποτελέσει επιλογή για κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., η Μαρινόπουλος Α.Ε. (Carrefour), η American Express, η Alpha Bank, η Μύθος Ζυθοποιία (Carlsberg Group), η Σαρακάκης Α.Ε., η Diageo, η Pfizer, η Χρυσή Ευκαιρία Α.Ε., η BP μεταξύ άλλων.

Καθολική Κάλυψη.

Γεωγραφική Στόχευση

Οι διαφημίσεις GEO|ADS Exclusive: Global εμφανίζονται παντού, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής περιοχής του αποδέκτη. Κάνοντας χρήση της προηγμένης στόχευσης της πλατφόρμας GEO|ADS, η διαφήμιση Global πετυχαίνει την μέγιστη δυνατή προβολή με σχετικά χαμηλό κόστος που ανταγωνίζεται αυτό μιας μέσης διαφήμισης Web!

Σχεδιασμός και Διάδραση.

Δωρεάν σχεδιασμός δημιουργικού!

Εφ'όσον το επιθυμείτε, η σχεδίαση του σχετικού δημιουργικού πραγματοποιείται από εμάς εντελώς δωρεάν! Οι διαφημίσεις του προγράμματος Exclusive: Global προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς επιλογές διάδρασης με τα υπόλοιπα προγράμματα GEO|ADS: ο χρήστης ακουμπώντας την διαφήμισή σας μπορεί να κατευθυνθεί σε ιστοσελίδες, να εμφανίσει κάποιο σημείο στον χάρτη ή να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, SMS ή email.

Εξελιγμένα Γεωγραφικά Analytics.

Στατιστικά και Απόδοση

Πέραν των βασικών metrics & analytics, το πρόγραμμα Exclusive: Global προσφέρει την γεωγραφική οπτική αναπαράσταση των μετρικών απόδοσης της διαφήμισης (impressions, clicks και CTR) σε μορφή .kmz (αναγνώσιμη μέσω του δωρεάν προγράμματος Google Earth).

GEO|ADS Exclusive: Roadblock. Η Απόλυτη Προβολή για Events, Εγκαίνια.

Με το πρόγραμμα αυτό αγοράζετε αποκλειστική χρήση ολόκληρου του δικτύου για περιορισμένο χρονικό διάστημα· μια λύση που σκοπεύει να προσφέρει την μέγιστη δυνατή προβολή σε σημαντικά γεγονότα όπως εγκαίνια, μεγάλα αθλητικά ή πολιτιστικά events, ανακοινώσεις, συναυλίες κλπ. Ίσως το πλέον exclusive πρόγραμμα, τα Roadblocks είναι διαθέσιμα σε ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό, με σειρά προτεραιότητας και μετά από συνεννόηση. Για περισσότερες πληροφορίες για αυτό το είδος διαφήμισης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

Με το πρόγραμμα GEO|ADS Exclusive: Roadblock είστε βέβαιοι πως κάθε εμφάνιση του δικτύου GEO|ADS θα εμφανίσει την δική σας διαφήμιση. Ειδοποιός διαφορά του προγράμματος είναι η εμφάνιση των διαφημίσεων ανεξαρτήτως θέσης, που σε συνδυασμό με τα γεωγραφικά analytics το καθιστούν, πέραν από καινοτόμο μέσο προβολής, ένα πρώτης τάξεως εργαλείο έρευνας αγοράς: οι πελάτες του προγράμματος έχοντας στην διάθεσή τους τα πλήρη analytics του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των γεωγραφικών analytics, μπορούν να εκτιμήσουν όχι μόνον το ενδιαφέρον της αγοράς για κάποια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, αλλά και τον τόπο και χρόνο στον οποίο οι αποδέκτες της διαφήμισης έδειξαν ενδιαφέρον.

Η Απόλυτη Προβολή.

Γεωγραφική Στόχευση

Οι διαφημίσεις GEO|ADS Exclusive: Roadblock εμφανίζονται παντού και συνεχώς. Δεσμεύοντας όλες τις προβολές του δικτύου GEO|ADS οι διαφημίσεις Roadblock είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να βεβαιωθείτε πως το μήνυμα σας θα φτάσει σε όλους, είτε πρόκεται για εγκαίνια μιας νέας υπηρεσίας, καταστήματος, κάποιου αθλητικού ή πολιτιστικού γεγονότος.

Σχεδιασμός και Διάδραση.

Δωρεάν σχεδιασμός δημιουργικού!

Εφ'όσον το επιθυμείτε, η σχεδίαση του σχετικού δημιουργικού πραγματοποιείται από εμάς εντελώς δωρεάν! Οι διαφημίσεις του προγράμματος Exclusive: Global προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς επιλογές διάδρασης με τα υπόλοιπα προγράμματα GEO|ADS: ο χρήστης ακουμπώντας την διαφήμισή σας μπορεί να κατευθυνθεί σε ιστοσελίδες, να εμφανίσει κάποιο σημείο στον χάρτη ή να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφωνικής κλήσης, SMS ή email.

Εξελιγμένα Γεωγραφικά Analytics.

Στατιστικά και Απόδοση

Πέραν των βασικών metrics & analytics, το πρόγραμμα Exclusive: RoadBlock προσφέρει την γεωγραφική οπτική αναπαράσταση των μετρικών απόδοσης της διαφήμισης (impressions, clicks και CTR) σε μορφή .kmz (αναγνώσιμη μέσω του δωρεάν προγράμματος Google Earth).

Τα προγράμματα GEO|ADS με μια ματιά.

ΛειτουργίαBasicPremiumXL:GlobalXL:Roadblock
Γεωγραφική Στόχευση Yes Yes
Ελάχιστος Αριθμός Μονάδων 1 2
Μέγιστος Αριθμός Μονάδων 1 8
Θεματική Στόχευση Yes Yes Yes Yes
Παρακολούθηση Πωλήσεων Yes Yes Yes
Βασικά AnalyticsYes Yes Yes Yes
Γεωγραφικά Analytics Yes Yes Yes
Ακτίνα Εμφάνισης διαφήμισης 1.5 χλμ. 1.5 χλμ./μονάδα
Δυνατότητα Διαφορετικού Δημιουργικού ανά Μονάδα Yes
Δυνατότητα Αλλαγής Δημιουργικού Yes Yes Yes
Δυνατότητα Μετακίνησης Θέσης Μονάδος Yes
Διαθεσιμότητα
Μη Διαθέσιμο!

Διαθέσιμο!

Διαθέσιμο!

Περιορισμένη
Μηνιαίο Κόστος* ανά μονάδα €39 €49 €900 Ask
*Οι τιμές δε συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ και μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. † Προϋποθέτει επιπλέον υποστήριξη από το λογισμικό CRM/ERP/Workflow

Ξεκινήστε σήμερα επιλέγοντας ένα ή περισσότερα σημεία προβολής GEO|ADS!

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 211 800 7700 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.